Specialist i udskiftning af vinduer og døre

​Arbejde med udskiftning af vinduer og døre hos private og erhverv er en meget stor del af Tømrerfirmaet Søren Vægters hverdag.

Ligegyldigt om du skal skifte et enkelt vindue eller samtlige vinduer og døre i hele huset, er det utroligt vigtigt med faglig rådgivning.

Langt de fleste vinduer vi monterer er træ/aluminium. Træ/aluminium vinduer koster som udgangspunkt ca. 25% mere end et normalt færdigmalet trævindue – men så slipper du også for at male og vedligeholde dine vinduer. Derudover er det samtidig en mulighed for at have en farve udvendig og en anden indvendig uden merpris.

​Det er vigtigt for os, at vi leverer og monterer vinduer i høj kvalitet, der også er opdaterede i forhold til høj isoleringsevne.

Vi samarbejder med de fleste facadeelementfabrikker i Danmark gennem BYGMA, men vores primære samarbejdspartner er Rationel. Rationel er i dag Danmarks største vinduesleverandør og er i samme koncern som Velux og Velfac.

På Rationels hjemmeside www.rationel.dk kan du se priser og bruge VinduesDesigner www.vinduesdesigner.dk – som giver dig mulighed for uploade billeder af dit hus og lege med, hvordan dit hjem kommer til at se ud med de nye vinduer.

Du kan se Rationels præsentationsvideo her.

Når vi påtager os en vinduesudskiftningsopgave er alt som udgangspunkt med i prisen, så der ikke kommer uforudsete, ukalkulerede udgifter.

Tømrerfirmaet Søren Vægter er certificeret Energivejleder og det er meget vigtigt for os at have øje på energioptimeringer – både for at skåne miljøet og pengepungen.

​Firmainformation

Montera Danmark A/S

​Sønderskovvej 2, 8362 Hørning

CVR: 40569391

Kontaktinformation

Telefon: 78 79 30 70

E-mail: post@montera.dk

Medlem af

Grøn Smiley ved arbejdstilsynet​