Tømrerfirmaet Søren Vægter

Tømrerfirmaet Søren Vægter startede i 1999 som enkeltmandsvirksomhed med udgangspunkt i Søren Vægters lejlighed i Århus. Senere rykkede forretningen på “landet” og virksomheden er gennem årene vokset støt.

Vi udfører alle former for tømrer- og snedkeropgaver i Aarhus, Skanderborg, Harlev og Hørning men arbejder også gerne i hele østjylland. Vi kører gerne langt for at løse din opgave. Ingen opgave er for lille eller for stor for os.

Langt det meste tømrerarbejde vi udfører er på overslagspris eller regnings-/tillidsafregning, da det er vores opfattelse, at det er den løsning, som kunde og håndværker får langt mest ud af. Vi arbejder dog også meget gerne efter tilbud, hvis det er vigtigt, at du ved præcist, hvad et projekt kommer til at koste.

Tømrerfirmaet Søren Vægter påtager sig mange projekter som totalentreprise/hovedentreprenør, så du som kunde kun skal snakke med os og vi står for koordinationen, så byggeperioden bliver så kort og gnidningsfri som muligt.​

​Vi har et dagligt og tæt samarbejde med en hel flok lokale håndværkere, blandt andre elektriker, murer, entreprenør, gartner, maler, blikkenslager, VVS, gulvsliber, gulvbelægning og køkken-bad-gardarobe leverandør m.m. Hvis der er behov for arkitekt eller ingeniør er dette heller ikke noget problem.

Tømrerfirmaet Søren Vægter er certificeret Energivejleder og det er meget vigtigt for os at have øje på energioptimeringer – både for at skåne miljøet og pengepungen.

Vores ansatte er et godt, sammentømret team, der er drevet er en stor faglig stolthed og glæde for faget!​

​Firmainformation

Montera Danmark A/S

​Sønderskovvej 2, 8362 Hørning

CVR: 40569391

Kontaktinformation

Telefon: 78 79 30 70

E-mail: post@montera.dk

Medlem af

Grøn Smiley ved arbejdstilsynet​