​Energisparetilskud

​Husk at undersøge om dit eller et eventuelt andet energi- eller varmeselskab yder energisparetilskud til de energiforbedringer du overvejer at få udført.

Få kontant tilskud​

Størstedelen af dine energiudgifter går til opvarmning af din bolig, og derfor er varmen værd at sætte ekstra fokus på. Dine varmeinstallationers tilstand har stor indflydelse på dit forbrug, men forbruget afhænger også af boligens øvrige stand, herunder konstruktion og isolering.

Selvom du kan spare penge bare ved at være opmærksom på dine varmeforbrugsvaner i hverdagen, kan du tit spare endnu flere penge ved at udskifte ældre varmekilder til nye og mere miljørigtige eller ved at vurdere på husets isolering.

Hvis du forbedrer din bolig eller virksomhed, så energiforbruget falder, kan du få et kontant tilskud hos DIN Forsyning.

​Hvad er en energibesparelse?

En energibesparelse er en besparelse, der opnås ved, at du som boligejer sparer på enten el- eller varmeforbruget. Det kan du blandt andet gøre ved at udskifte til en ny og energieffektiv varmekilde og isolere din ejendom bedre.

Husk at søge inden du går i gang!

For at du kan få tilskud, skal du oprette dig som bruger og udfylde ansøgningsskemaet elektronisk inden du går i gang med projektet.

Søg om tilskud hos dit energi- eller varmeselskab, f.eks. Skanderborg-Hørning Fjernvarme: http://www.skfj.dk/energiraadgivning-og-tilskud/soeg-om-tilskud

​Firmainformation

Montera Danmark A/S

​Sønderskovvej 2, 8362 Hørning

CVR: 40569391

Kontaktinformation

Telefon: 78 79 30 70

E-mail: post@montera.dk

Medlem af

Grøn Smiley ved arbejdstilsynet​